! De lespraktijk is per 1 augustus 2019 gesloten !

Wat  kun je in mijn lessen verwachten?

  • een gediplomeerd en ervaren docent
  • muziekkeuze in overleg
  • songs leren begeleiden
  • samenspel en noten leren lezen
  • individueel, met zijn tweeën of in een groep leren gitaar spelen
  • jaarlijks presentatie concerten
  • HEEL VEEL PLEZIER!

 

In mijn gitaarlessen werk ik met verschillende lesmethodes, passend en afgestemd op jouw interesse, niveau en leerstijl.

De lesmethode loopt als een rode draad door de lessen, voor het ontwikkelen van muzikaliteit, techniek en  muziektheorie. Aanvullend geef ik je keuze-muziekstukken, passend bij jouw interesse en ontwikkelingsniveau.

Daarnaast kiezen we songs die op dat moment door jou gespeeld kunnen worden, mijn doel daarbij: dat je steeds meer zelfstandig songs kunt begeleiden en eventueel daarbij zingen. Op internet is veel materiaal te vinden, daar werken we samen aan, tot je het helemaal zelf kunt.

Samenspelen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam, daarom verwerk ik dat in vrijwel elke les.

Sommige mensen leren sneller, beter en plezieriger alleen, anderen leren graag van en met elkaar. Het hangt van je persoonlijke wensen en leerstijl af wat voor jou het beste werkt. Duo- en groepslessen hebben in mijn lespraktijk dezelfde kwaliteit als de individuele lessen. In overleg heb je individueel, met zijn tweeën of in een groep gitaarles.

Voor de kerstvakantie en voor de zomervakantie is er een presentatie voor familie en vrienden op een mooie locatie in Zwolle. Daar kun je laten zien en horen waar je de afgelopen periode aan gewerkt hebt.

EGTA

Ik ben aangesloten bij de EGTA, European Guitar Teacher Association (afdeling Nederland en afdeling Duitsland).

Daar blijf ik door het vaktijdschrift El Maestro, de EGTA website en studiedagen steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gitaar les geven. 

Lesvormen en prijzen:

Eerste les: gratis.

Instapcursus gitaar: 4 lessen voor € 45,-- uit te breiden naar 8 lessen € 85,--(minimaal 4 deelnemers).

Gitaar huren: € 10,-- voor 8 weken, borg: € 100,--.

Gitaarles 30 minuten: € 20,00 pure lestijd.

Duo les of groepsles in overleg.

Na 10 lessen volgt per mail een factuur; over het algemeen 3 keer per jaar, afhankelijk van het aantal ontvangen lessen.

Annuleren: kun je een keer niet op les komen dan 24 uur voor aanvang van de les bellen, mailen, sms’en of w’appen; lessen die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.

Alleen de les die je ontvangen hebt wordt in rekening gebracht.

In overleg bepaal je zelf hoeveel lessen je per jaar neemt, ik werk niet met een contract.

Agenda

No events