! De lespraktijk is per 1 augustus 2019 gesloten !

Wat kun je in mijn lessenverwachten?

  • gediplomeerd en ervaren docent
  • liedjes leren zingen en spelen op je gitaar
  • samenspelen
  • noten leren lezen met lesmateriaal passend bij je leeftijd en belevingswereld
  • werkwijze  passend bij je leerstijl
  • individueel, met zijn tweeën of in een groep leren gitaar spelen
  • jaarlijks presentatie concerten
  • HEEL VEEL PLEZIER!

Gedurende mijn loopbaan heb ik mij door middel van opleidingen, workshops en veel praktijkervaring, gespecialiseerd in het muziekles geven aan kinderen. Ik werk met verschillende lesmethodes, passend en afgestemd op jouw interesse, niveau en  leerstijl. Samen muziek maken is niet alleen heel leuk, je leert er ook heel veel van, daarom verwerk ik dat in elke les. 

Voor kinderen in de leeftijd van 6 - 9 jaar gebruik ik graag het boek “Gitaarfeest”. Een speelse methode, met heel veel aansprekende en humoristische liedjes, die ik samen met mijn collega Mathijs van der Kolk, heb vertaald uit het Duits. De lesmethode loopt als een rode draad door de lessen, voor het ontwikkelen van muzikaliteit, gitaartechniek en muziektheorie. Daarnaast kiest iedere leerling zelf liedjes en muziekstukken, passend bij het ontwikkelingsniveau van dat moment. Door het schooljaar heen geef ik liedjes en muziek die passen bij de tijd van het jaar: Sinterklaas, kerst, verjaardag, zomer, herfst, winter, lente.

Voor kinderen van 9 - 11 jaar gebruik ik verschillende, beproefde lesmethodes, aangevuld met boeken, passend bij je interesse en ontwikkelingsniveau. Sommige mensen leren sneller, beter en plezieriger alleen, anderen leren graag van en met elkaar. Het hangt van je leerstijl af wat het beste bij jou past. Duo- en groepslessen hebben in mijn lespraktijk dezelfde kwaliteit als de individuele lessen. In overleg heb je individueel, met zijn tweeën of in een groep gitaarles.

Voor de kerstvakantie en voor de zomervakantie organiseer ik een presentatie voor familie, vrienden en geïnteresseerden op een mooie locatie in Zwolle. Iedere leerling kan daarbij laten horen waar hij of zij de afgelopen periode aan gewerkt heeft.

EGTA

Ik ben aangesloten bij de EGTA, European Guitar Teacher Association afdeling Nederland en afdeling Duitsland

Daar blijf ik door het vaktijdschrift El Maestro, de EGTA website en studiedagen steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gitaar les geven

PRIJZEN
Eerste les: gratis

Instapcursus gitaar: 4 lessen voor € 45,-- uit te breiden naar 8 lessen € 85,--(minimaal 4 deelnemers)

Gitaar huren: € 10,-- voor 8 weken, borg: € 100,--

Individueel les, 30 minuten: € 20,00 

Duo les 40, minuten: € 17,50 per leerling, per les

Duo les 60, minuten  20,00 per leerling, per les

Na 10 lessen volgt per mail een factuur; over het algemeen 3 keer per jaar, afhankelijk van het aantal ontvangen lessen

Annuleren: kun je een keer niet op les komen dan 24 uur voor aanvang van de les bellen, mailen, sms’en of w’appen; lessen die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.
Alleen de les die je ontvangen hebt worden gefactureerd.
In overleg bepaal je zelf hoeveel lessen je per jaar neemt, ik werk niet met een contract.

 

Agenda

No events